S'acosta l'hivern!

Després del bon temps de l'estiu, s'acosten les vacances d'hivern, i els primers inquilins ja són a casa nostra. Ara mateix tenim el Dark, l'Otto, i dos gossos més que prefereixen mantenir-se en l'anonimat! Aquí hi ha unes quantes fotografies del Dark i de com es veuen els allotjaments ara que ja no fa tant de Sol!

Escribir comentario

Comentarios: 2
 • #1

  Xavi i Aleix (viernes, 27 julio 2018 11:45)

  Simplemente espectacular!!!
  Por retraso en la obra de nuestra nueva casa, tenemos a nuestros dos Presas Canarios en este magnifico recinto desde Marzo`18.
  La única preocupación que tenemos es si los perros van a querer volver con nosotros después de tanto mimo y cuidado que tanto el Sr. Prudenci como la Sra. Julia tienen para con nuestros perros!
  Ni un ápice de duda en recomendar estas instalaciones para nuestras mascotas!!

 • #2

  Cristina (domingo, 07 julio 2019 09:40)

  Som de Barcelona i varem escollir aquesta residència per uns dos mesos per el nostre Angus, però per circunstàncies l'estància s'està allargant, i sense cap dubte ès la millor opció, ell està molt ben cuidat i és feliç, ho diu el seu aspecte i només cal mirar-li als ulls. Donem gràcies al Prudenci i a la Julia per el seu tracte, tota la nostra confiança. Recomenable? i tant, sense cap dubte!